Top
Menu Luk
mange penge

Gode penge i at være revisorJeg vil gerne fortælle om min gamle ven Kim Hersland. Vi gik på CBS sammen i fem år, da vi begge havde en drøm om at blive revisorer. Jeg har altid interesseret mig enormt meget for tal, regnskaber og matematik, og i øvrigt sagde min far, at der var gode penge i at blive revisor. Og hvem vil ikke gerne have en god, stabil indkomst og i øvrigt gøre sin far stolt? Kim Hersland havde samme ambitioner som jeg – han ville arbejde med det, han syntes, var spændende, og samtidig have en pæn indkomst. Det er jo den bedste kombination, og hvis man kan finde den, er man heldigt stillet. Det er ikke alle, der er så velsignede at have muligheden for at kombinere interesse og job. Men det er vi, og vi er taknemmelige for det.

Tiden på CBS

Tiden på Copenhagen Business School var virkelig sjov. Mange tror, at man er en kedelig type, hvis man interesserer sig for økonomi og tal. Men det er jeg og min ven Kim Hersland absolut ikke, det kan jeg godt garantere! Der var fredagsbar hver fredag, og vi deltog altid. Det var rigtig sjovt, og vi havde nogle utrolig fede år sammen med vores studiekammerater, Kim Hersland og jeg. Der var altid gang i den og altid nogen at hænge ud med. Der var ikke så mange piger på vores studie, men det var ok – dem mødte vi til de store fester på skolen, hvor der var studerende fra alle fag. Og det lykkedes os da også at have op til flere kærester i løbet af studietiden. Det var naturligvis også hårdt arbejde at studere, for det kræver da lidt at blive statsautoriseret revisor. Men når man synes, det er spændende, klør man jo på, og så er det ikke så hårdt.

I job efter studierne

Der gik ikke lang tid efter vores sidste eksamen, før vi begge fik arbejde. Vi fik gode karakterer og havde mange muligheder. Vi har begge sidenhen prøvet en masse forskelligt, fået masser af erfaring og er blevet rigtig dygtige til vores fag. Det synes vi da i hvert fald selv, og vores samarbejdspartnere og kolleger er enige. Og vi er stadig venner, det er næsten det bedste ved det hele. Kim Hersland og jeg mødes stadig ofte. Vi løber en tur, drikker rødvin og spiser en stor bøf, taler om gamle dage og om forretninger. Af og til tager vi også i biografen, og en gang om året cirka tager vi en tur i byen og giver den fuld gas som i gamle dage til fredagsbar. Nogle gange ringer vi efter de gamle kammerater fra CBS, og så er der fuld fart på hele weekenden. Jeg tror, at vores venskab vil bestå i mange år. Det håber jeg, for han er en god kammerat, og det er ekstra givende, når man samtidig er kollegaer og kan sparre med hinanden og give hinanden gode råd og feedback.