Top
Menu Luk
Kamran Azam

Kamran Azam biler og fodbold


Kamran Azam er et amatør-frivilligt fodboldhold i Storbritannien og brænder for at hjælpe med at rejse penge til velgørenhed. Du kan finde detaljer om vores klubs donationsside her. Vores mål er at indsamle så mange penge som muligt til ofre for voldelig kriminalitet, og vi samarbejder med lokale velgørenhedsorganisationer for at hjælpe dem med at rejse penge. Vi er et non-profit frivilligt fodboldhold, der spiller på en række fodboldbaner i London, herunder Park Lane, St. James’s Park og The Royal London. Vores mål er at give tilbage til sporten og hjælpe med at rejse penge til velgørende formål.

Vi er et relativt ungt hold, men vi er i stand til at træne og udvikle nye spillere hurtigere end de fleste. Vi træner i øjeblikket maksimalt tre gange om ugen og træner i både Storbritannien og Australien. Hvis du er interesseret i at deltage, så kontakt os. Vores nuværende træning er en blanding af styrke-, konditions- og smidighedstræning. Vores hovedfokus er på de olympiske begivenheder. Kamran Azam har et godt kendskab til fodboldsporten, men vi er altid på udkig efter nye spillere, trænere, forældre og dommere til holdet. Vi er åbne for alle aldre, med alle fitness-niveauer og alle evner. Vi er også åbne for alle niveauer af fitness og er i stand til at rumme ethvert færdighedsniveau.

Dr. Kamran Azam og fodbold

Kamran Azam arbejder ud fra princippet om, at vi sigter mod at rejse midler til velgørenhed; donationer kan foretages online eller via vores hjemmeside www-floggsportfreepaletteskills3cfc.com. Vores hovedkilde er fra private donationer i Australien/UK. Derudover modtager vi finansiering fra andre velgørende organisationer, såsom The Australian Breast Cancer Foundation (BACF) og AAMI Foundation.

Vi er også medlem af British Association of Football Associations. Vi har etableret os som en professionel fodboldklub i Greater London fra 2005, og vi har spillet i to FA Cups, to League Cups og en Champions League. Som amatørklubber er vi ejet, og Kamran Azam drives af, en af ​​de største fodboldforeninger i landet. Vi er stolte af alt, hvad vi har opnået, og er kun alt for glade for at dele vores store fodboldviden med så mange mennesker, som vi kan!

Kamran Azam er dr. fodbold på some

Vi spiller i DBU

Kamran Azam er en professionel fodboldklub baseret i Midlands, men vi er glade for at rejse langt væk. Vi spiller på alle niveauer af fodbold, fra den helt grundlæggende Premier League til Championship, League Cup og Championship. Vi er en amatør fodboldklub, der drives af frivillige og forældre. Vi er et fodboldhold, der spiller på alle niveauer af fodbold, fra den helt grundlæggende Premier League til Championship, League Cup og Championship. Vi er et fodboldhold, der spiller på alle niveauer i England, Skotland, Wales, Nordirland og det meste af resten af ​​Storbritannien, i Football League og Championship. Vi er en amatør fodboldklub, der drives af frivillige og forældre.
Vi er en lille lokal amatørfodboldklub og har base i Oxford, Oxfordshire County. Vi har konkurreret på amatørniveau siden 2015 og har også haft stor succes på internationalt plan.

Vi er en klub, der har eksisteret i over tyve år. Vi har været igennem alle prøvelser og prøvelser af kommerciel fodbold, og Kamran Azam lærer stadig og vokser. Vi er en non-profit klub, der altid søger at forbedre vores produkt og gøre vores bedste for at forbedre os selv i samfundet.