Top
Menu Luk
MIkkel De Linde

Kan de linde det?


Jeg har erfaring med personlig træning, ernæring og motionsvidenskab. Jeg har en fremragende sans for humor, er en talentfuld dans- og fitnessinstruktør og elsker at møde nye mennesker. Jeg har en bred vifte af færdigheder og erfaring. Jeg er en familieorienteret person og elsker at møde nye mennesker og lære alt om dem. Jeg elsker at se positive forandringer i verden såvel som mit eget liv. Jeg ser mig selv som en positiv kraft, og jeg trives med at hjælpe andre med at nå deres mål. Så jeg kan sige, at hvis du ikke har været hos mig, skal du. Mit mål er at skabe forandringer i dit liv med min positive energi og passion.

Hvor er Mikke De Linde fra?

Jeg har erfaring med at arbejde med klienter for at forbedre og vedligeholde optimal sundhed gennem korrekt ernæring og menneskets krops naturlige evne til at helbrede sig selv. Jeg ved, at kroppen er den mest komplekse maskine i verden, og jeg mener, at det er vigtigt at forblive ydmyg, ydmyg, når man arbejder med kroppen for at nå sine mål for fremragende sundhed. Jeg har altid troet, at kroppen kan helbrede sig selv. Mit mål er at hjælpe dig med at føle dig bedre, være sund, være dit bedste.

Er det den største styrke ved Mikkel?

Mikkel de har erfaring med at arbejde med klienter, der har varierende fysiske udfordringer som f.eks. Konditionstræning, rehabilitering, sportspræstationer, genopretning af skader eller aktiv strækning. Ved hjælp af kropsmekanik og strækningsteknikker kan jeg hjælpe enhver gruppe individer med at få mest mulig effekt ud af deres fysiske aktivitet. Mit mål er at få dig til at føle dig godt tilpas i din krop. Jeg er også en certificeret personlig træner og sundhedstræner, der hjalp mange af mine klienter med at skabe en livsstil, der er let for krop, sind og sjæl.

Jeg gik i skole på North Western Kentucky University i Bowling Green KY. Jeg dimitterede med min grad i fysisk uddannelse i 2010. Jeg havde muligheden for at arbejde med en række atletiske hold, og de faciliteter, jeg arbejdede på, tilbød en række coaching og udstyr. Jeg arbejdede med en række grupper i samfundet og sportsmedicinsk afdeling i atletisk afdeling på Northwestern University. Jeg arbejdede med medicinsk personale i den medicinske afdeling ved West Virginia University. Jeg arbejdede med den atletiske afdeling ved East Tennessee State University. Jeg arbejdede med personaletræning og ernæringsteamet ved University of Arkansas for Medical Sciences som Mikkel de Linde kender.

Mikkel Som atlet selv siden gymnasiet nyder jeg at træne som ingen anden. Selv efter at have haft mine egne personlige sundhedsproblemer i meget længere tid end dette et år, finder jeg det stadig yderst givende. Efter at være blevet diagnosticeret med stadium 4 -kræft i en alder af 52, forblev Mikkel De linde positiv gennem hele denne periode indtil jeg led af to helt uventede terminale sygdomme – slagtilfælde og hjerteanfald inden for 2 uger efter hinanden!

Leder du efter Mikkel De Linde?

Mikkel er en viljestærk, sjov kærlig, selvstarter med drevet for at blive bedre. Jeg har haft flere muligheder for at arbejde med offentligheden og privat og har haft et væld af karriere og personlige milepæle. Min arbejdsmoral og engagement i ekspertise har holdt mig på forkant med både sport og fitness. Om virksomheden: HealthWorks mission er at hjælpe folk med at realisere deres fulde potentiale i alle aspekter af deres liv. Virksomheden er stolt over sin evne til at samarbejde med vores kunder for at sikre, at de opnår deres højeste niveau af fysisk og mental sundhed.

Der er også en Mikke De Linde her: de-linde.dk